logoohnebg

10 RAZLOGA zašto je pametno odabrati baš CREMESSO!

1. Barista kvalitet u tvojoj kuhinji

Uz naš aparat možeš napraviti kafu barista kvaliteta u udobnosti svoga doma. Kada prvi put napravite espresso na Cremesso aparatu osećaćete se kao profesionalac!

2. Pritisak od 19 bara za perfektnu kremu

Da bi napravili perfektan espresso kapacitet pritiska kafe-aparata je ključan. Cremesso aparat poseduje pritisak od 19 bara koji je idealan za sistem sa kapsulama, tako da se optimalna količina vode ispušta kroz aromu sveže kafe.

3. 15 sekundi za zagrevanje

Kada je u pitanju zagrevanje, Cremesso aparati su najbrži na tržištu. On je pametan aparat koji štedi tvoje vreme, a ujedno drastično smanjuje potrošnju električne energije. Svega 15 sekundi je potrebno da protekne da bi dobio svoju savršenu šoljicu kafe.

4. Kapsule bez aluminijuma

Cremesso kapsule su napravljene od polipropilena koji se može nakon korišćenja odložiti poput bilo kog ekološki ispravnog smeća. Ne sadrže aluminijum i samim tim su bezbedne po okolinu.

5. 60 godina isustva u prženju kafe

Delica AG je kompanija koja pripada grupi Migros i ima višedecenijsko iskustvo u preradi kafe. Poslednjih 60 godina kafa se prži, potom melje i stavlja u potrošačku ambalažu u Birsfeldenu kod Bazela.

6. Poseduje sve potrebne sertifikate

Uživajte u kafi sa saznanjem da znate šta pijete. Sertifikati koje poseuje kompanija Cremesso omogućavaju da u svakom trenutku znate poreklo svakog zrna vaše kafe.

7. Nečujan aparata

Snažan, a nečujan. Uživajte u izvanredno pripremljenom napitku u tišini.

8. Ukus kafe

Cremesso kapsule sadrže pažljivo odabrane mešavine kafe. One su dizajnirane tako da vam pruže ukus sveže mlevene kafe kakvu pijete u kafiću.9. Ušteda energije

Koncept uštede energije obezbeđuje maksimalnu energetsku efikasnost. Maksimalna potrošnja energije Cremesso aparata je svega 0,3 vata u režimu mirovanje. Da još plastičnije objasnimo, potrošnja je 60% manja nego kod mašina sa energetskom oznakom A, i stoga su i po tom osnovu najbolje na tržištu.

10. Švajcarski kvalitet

Naširoko poznat švajcarski kvalitet, je garant višegodišnjeg korišćenja naših kafe-aparata, koji podležu garanciji u trajanju od 2 godine. Mali broj reklamacija na uređaje takođe potvrđuje ovu tvrdnju.

Leave a Comment