logoohnebg

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na našu online prodavnicu kafe (dalje u tekstu „Prodavnica“). Korišćenje Prodavnice podleže sledećim uslovima korišćenja (dalje u tekstu „Uslovi“). Pristupom Prodavnici, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove Uslove u celosti. Ako se ne slažete sa ovim Uslovima, molimo vas da ne koristite našu Prodavnicu.

Narudžbine i Plaćanje

1.1. Naša Prodavnica omogućava vam da kupujete različite vrste kafe i vršite narudžbine putem online platforme.

1.2. Sve cene na našoj Prodavnici su iskazane u dinarima i uključuju PDV, osim ako nije drugačije naznačeno.

1.3. Plaćanje se vrši putem online sistema za plaćanje koji je integrisan u našu Prodavnicu. Prihvatamo određene načine plaćanja kao što su kreditne kartice, elektronski transferi ili drugi načini plaćanja koji su navedeni na našoj Prodavnici.

1.4. Sve narudžbine su podložne potvrdi od strane nas, kao i dostupnosti proizvoda. U slučaju da ne možemo da isporučimo određeni proizvod iz vaše narudžbine, obavestićemo vas o tome putem e-pošte i ponuditi vam alternativne opcije ili vam vratiti plaćeni iznos.

Isporuka

2.1. Isporuka proizvoda će biti vršena na adresu koju ste naveli prilikom narudžbine. Isporuka će se vršiti prema našem rasporedu isporuke i mogu biti podložne određenim uslovima i vremenskim ograničenjima.

2.2. Troškovi isporuke će biti naznačeni prilikom procesa narudžbine i biće dodati na ukupan iznos za plaćanje, osim ako nije drugačije naznačeno.

2.3. Rizik od gubitka ili oštećenja proizvoda prenosi se na vas u trenutku isporuke proizvoda na adresu koju ste naveli prilikom narudžbine.

Povraćaj i Reklamacije

3.1. Ako niste zadovoljni proizvodom koji ste kupili putem naše Prodavnice, molimo vas da nas kontaktirate putem e-pošte u roku od 7 dana od datuma isporuke kako bismo rešili eventualne reklamacije ili povraćaj proizvoda.

3.2. Povraćaj proizvoda će biti