logoohnebg

Cremesso Espresso Classico 48 kapsula

KAPSULE ZA KAFU
tip ESPRESSO
Arabica + Robusta
intenzitet 3/5
velicina soljice 50ml
48 kapsula u pakovanju

kompatibilne sa Cremesso i Delizio aparatima

Uživajte u svojim čulima uz Espresso Classico

Neponovljiv užitak

Zaronite u svet uživanja sa našim Espresso Classicom. Ovaj izvanredno uravnotežen kafa spaja najbolje arome i pruža vam nezaboravno iskustvo ukusa. Svaka šolja će razmaziti vaša čula i odvesti vas u svet senzualnih zadovoljstava. Isprobajte Espresso Classico i doživite neponovljiv ukus.

Bogat i aromatičan ukus

Espresso Classico je harmonična mešavina biranih zrna kafe koja su pažljivo odabrana i strasno pečena. Sa bogatim i aromatičnim ukusom, pruža mnoštvo nijansi koje će razmaziti vaše nepce. Od intenzivnih nota tamne čokolade do suptilnih naznaka pečenih orašastih plodova, ovaj espresso nudi pravo iskustvo ukusa. Uživajte u svakoj šolji i pustite se da vas očara njegov puni miris.

Savršeno pripremljen, uvek i svuda

Uz Espresso Classico nećete samo uživati u izuzetnoj kafi, već i u maksimalnoj fleksibilnosti. Zahvaljujući posebnom pakovanju, espresso ostaje svež duže vreme i zadržava svoj pun ukus. Bez obzira da li ga želite uživati kod kuće, na poslu ili dok ste u pokretu, ova kafa je uvek spremna da razmazi vaša čula. Pripremite šolju Espresso Classico i doživite kvalitet i uživanje u svakoj šolji.

2.496,00 RSD

Нема на залихама