Kupite ovaj proizvod i zaradite 24,96 Loyalty poena (124,80 RSD)

Cremesso Lungo Crema 48 kapsula

Cremesso Lungo Crema – Pakovanje od 48 Kapsula

Uživajte u savršenom ukusu vrhunskog kafe napitka uz Cremesso Lungo Crema kapsule. Ovaj proizvod je idealan za ljubitelje kafe koji traže balansiran i bogat ukus, uz blagu kremastu teksturu. Pakovanje sadrži 48 kapsula, što znači da ćete dugo uživati u vašoj omiljenoj kafi, bilo da je pijete ujutro ili u pauzi tokom dana.

Savršena Kafa u Svakoj Šoljici

Cremesso Lungo Crema je pažljivo pripremljena mešavina najkvalitetnijih zrna kafe, koja obezbeđuje izuzetno blagu, ali punu aromu. Ovaj napitak karakteriše bogata pena (crema) i prijatna mekoća, što je čini idealnom za sve one koji preferiraju nežnije kafe, ali i dalje žele intenzivnu aromu. Bez gorčine, sa blagim voćnim notama i savršeno izbalansiranom gorčinom i kiselinom, Lungo Crema pruža vrhunsko iskustvo u svakoj šoljici.

Praktično Pakovanje – 48 Kapsula

Jedno pakovanje sadrži čak 48 kapsula, što ga čini izuzetno praktičnim za sve domaćinstva i kancelarije. Ove kapsule su kompatibilne sa svim Cremesso aparatima za kafu, omogućavajući vam jednostavnu pripremu bez nereda i dugotrajnog kuvanja.

Kvalitet i Održivost

Cremesso je poznat po svojoj posvećenosti kvalitetu, ali i održivosti. Sve Cremesso kapsule su ekološki prihvatljive i proizvedene sa minimalnim uticajem na životnu sredinu. Uz to, kafa dolazi iz održivih izvora, što znači da uživate u svom napitku sa osećajem odgovornosti prema prirodi.

Zašto odabrati Cremesso Lungo Crema?

  • Blaga, ali bogata aroma – idealno za ljubitelje nežnijih kafa.
  • Jednostavna priprema – kapsule kompatibilne sa svim Cremesso aparatima.
  • Praktično pakovanje – 48 kapsula omogućava dugotrajan užitak.
  • Ekološki prihvatljivo – kapsule su održive i lako se recikliraju.

Poručite i uživajte u vrhunskom ukusu kafe svakog dana!

 

lungo crema 48
Sending
User Review
3.67 (3 votes)

Zaradite 24,96 Loyalty Poena
2.496,00 RSD