Kupite ovaj proizvod i zaradite 8,80 Loyalty poena (44,00 RSD)

Cremesso Lungo Caramello 16 kapsula

Cremesso Lungo Caramello – Pakovanje od 16 kapsula

Cremesso Lungo Caramello je pravi izbor za sve ljubitelje kafe koji uživaju u bogatom ukusu obogaćenom slatkastim notama karamele. Ova pažljivo pripremljena mešavina kombinuje snagu lungo kafe sa finim tonovima karamele, stvarajući šoljicu kafe koja odiše harmonijom ukusa i tekstura. Pakovanje od 16 kapsula omogućava da svakog dana uživate u savršenom napitku, bilo kod kuće ili na poslu.

Savršeno izbalansiran ukus

Cremesso Lungo Caramello karakteriše uravnotežen spoj bogatih zrna arabike i robuste, koji se savršeno nadopunjuje sa slatkim karamelizovanim tonovima. Ovaj napitak ima pun ukus sa blagim, kremastim završetkom, čineći ga idealnim za one koji vole kafu sa suptilnom slatkoćom, ali bez previše gorčine. On je savršen za duže uživanje, pružajući bogatu aromu sa svakim gutljajem.

Pakovanje od 16 kapsula – jednostavnost i uživanje

Sa pakovanjem koje sadrži 16 kapsula, Cremesso Lungo Caramello omogućava brzo i lako pravljenje kafe u svakom trenutku. Kompatibilne sa svim Cremesso aparatima, ove kapsule pružaju savršenu šoljicu svaki put, zadržavajući intenzitet ukusa i arome zahvaljujući hermetičkom zatvaranju.

Ekološki prihvatljive kapsule

Kao i svi Cremesso proizvodi, ove kapsule su ekološki prihvatljive i mogu se reciklirati, čineći vašu omiljenu kafu održivom. Kafa dolazi iz sertifikovanih izvora, što znači da ne samo da uživate u vrhunskom napitku, već doprinosite i očuvanju prirode.

Zašto odabrati Cremesso Lungo Caramello?

  • Bogat ukus – balansirane note karamele i robustne kafe.
  • Jednostavna priprema – kapsule kompatibilne sa svim Cremesso aparatima.
  • Praktično pakovanje – 16 kapsula za svakodnevno uživanje.
  • Održiva proizvodnja – ekološki prihvatljive kapsule iz sertifikovanih izvora.

Uživajte u kremastom i slatkastom ukusu sa svakom šoljicom! Poručite svoje pakovanje i otkrijte novu dimenziju lungo kafe sa notama karamele.

 

lungo caramello

Sending
User Review
5 (1 vote)

Zaradite 8,80 Loyalty Poena
880,00 RSD