Kupite ovaj proizvod i zaradite 8,80 Loyalty poena (44,00 RSD)

Cremesso Lungo Leggero 16 kapsula

Cremesso Lungo Leggero – Pakovanje od 16 kapsula

Cremesso Lungo Leggero je savršen izbor za one koji traže laganiju, ali i dalje aromatičnu šoljicu kafe. Ova pažljivo kreirana mešavina zrna arabike pruža svež i blago cvetan ukus, uz blag i osvežavajući finiš. Idealan za svakodnevno uživanje, Lungo Leggero nudi elegantan balans između delikatnosti i bogatstva ukusa. Pakovanje od 16 kapsula garantuje praktičnost i jednostavnost u pripremi vrhunske kafe kod kuće ili na poslu.

Blag, ali bogat ukus

On je karakterističan po svojoj laganoj i osvežavajućoj aromi, sa suptilnim cvetnim i voćnim notama. Ovaj napitak je savršen za one koji vole blažu kafu, ali ne žele da se odreknu kompleksnog ukusa. Zahvaljujući pažljivo biranim zrncima arabike, Lungo Leggero nudi savršeno uravnoteženu šoljicu kafe koja nije previše intenzivna, već osvežavajuće lagana i blago kisela.

Pakovanje od 16 kapsula – praktičnost i kvalitet

Svako pakovanje sadrži 16 kapsula koje su kompatibilne sa svim Cremesso aparatima. Ove kapsule omogućavaju brzu i jednostavnu pripremu savršene lungo kafe, bez kompromisa u kvalitetu. Svaka kapsula je hermetički zatvorena, čime se garantuje očuvanje svežine, arome i ukusa.

Ekološki prihvatljive kapsule

Kao i svi proizvodi iz Cremesso linije, ove kapsule su ekološki prihvatljive i mogu se reciklirati. Kafa dolazi iz sertifikovanih izvora, čime ne samo da uživate u vrhunskoj kafi, već i doprinosite očuvanju životne sredine.

Zašto odabrati Cremesso Lungo Leggero?

  • Blaga i osvežavajuća aroma – cvetne i voćne note sa blagom kiselinom.
  • Jednostavna priprema – kompatibilne sa svim Cremesso aparatima.
  • Praktično pakovanje – 16 kapsula za svakodnevno uživanje.
  • Održiva proizvodnja – ekološki prihvatljive kapsule iz sertifikovanih izvora.

Uživajte u laganoj i aromatičnoj šoljici kafe! Poručite svoje pakovanje i otkrijte blago i osvežavajuće lungo iskustvo svakog dana.

lungo leggero
Sending
User Review
5 (3 votes)

Zaradite 8,80 Loyalty Poena
880,00 RSD

Нема на залихама